ACTIE!! set Proefschrift -€10,00 + GRATIS verzenden t/m 31-5

De favorieten in 2022

Vliegtuigmaaltijd

"...nouuh mam, de ingrediënten pasten amper op het label van de verpakking.... en het was écht niet lekker..."
"Logisch ook, want ze hadden voor 300 (!) mensen tegelijk deze warme "maaltijd" dat kan onmogelijk lekker zijn natuurlijk..."
Deze uitspraak van onze zoon over een vliegtuigmaaltijd creëert een blije bokkesprong in mijn hart! Aangezien mijn pogingen tot `bewust-eten-lesjes` nogal eens stranden. Bijvoorbeeld over het effect van (nep)voedsel in je lichaam. In tegenstelling tot gezonder eten wat wel échte brandstof is. Die wetenschap doordringt van het belang om het eetpatroon positief te beïnvloeden. Dat bestaat simpelweg uit lekkerder eten. Gemaakt met eenvoudige recepten. En dat levert verrassend veel extra voordelen. Zoals meer energie, een verzadigd gevoel, afvallen en het ontbreken van snaaimomenten. Om maar een greep uit de effecten te noemen.  

Voordelen van lekkerder eten

De ontdekkingen van onze zonen komen steeds vaker in de richting van het gelijk van de moeder. Dat is mooi om te zien. En bewijst dat de aanhouder wint! 

Want die moeder promoot thuis aanhoudend de noodzaak van gezonder en lekkerder eten. En deelt, als ervaringsdeskundige, de praktische oplossingen graag met anderen. Onder andere in deze blogs, de kookboeken en op de presentaties. 

 

Favorieten in 2022

In deze laatste aflevering van 2022 kijken we terug. Zetten we de meest gemaakte recepten op een rij. Net als de best bekeken videoblogs. 
Dus neem er gerust een extra bakkie koffie of thee bij. En bekijk op je gemakje wat er nieuw bijgekomen is en wat anderen zoal maakten. 

Ontmoeting met meerwaarde

In het afgelopen jaar kwam het proefschrift uit. Waarin de lezer deelgenoot gemaakt wordt van deze bewustwording. Aansluitend werd de presentatie geboren. Die inmiddels twee keer per week, ergens in Nederland plaatsvindt. Daarmee is er een compleet nieuw onderdeel aan Maak het met Marieke toegevoegd. Wat ook in 2023 blijft, vanwege de meerwaarde. Want in deze ontmoetingen is er ruimte voor echt contact. Hier luisteren we naar elkaars vragen, belemmeringen en struikelblokken. Waarvan de meeste voor mij zeer herkenbaar zijn. Gelukkig schept dat ruimte om onze positieve ervaring met goed eten te delen. Bijvoorbeeld in bruikbare recepten. 

Maak het met Marieke en Proefschrift

Zo vind je in Maak het met Marieke maar liefst 120 recepten in 8 hoofdstukken. Met daarbij de sterke aanvulling in de vorm van het proefschrift. Waar nog eens 40 recepten extra in staan. Maar dat niet alleen. Het proefschrift staat bol van praktische adviezen, creatieve tips en inzichten. Deze boeken helpen je om gezonder en lekkerder te eten.

 

Je bent hier van harte welkom!

Dit is voor iedereen die gezonder eten bewust lekkerder maakt. Zoekt naar oplossingen voor een allergie.
En houdt van recepten en inspiratie die daarbij helpen.

 

Beide boeken zijn op voorraad en exclusief hier te bestellen.

ACTIE: met code EETGELUK* is de verzending gratis!
Let op: klik na het invoeren van de code op toepassen.
*geldig op alle orders va. €29,50. 


«   »