Kookboek

Dit kookboek is de allereerste uitgave van Maak het met Marieke, heeft 8 hoofdstukken en bevat ruim 120 recepten voor heel de dag. Totaal 280 blz.
Opvallend is dat veel bakrecepten minder of geen geraffineerde suikers bevat.
Alle recepten zijn makkelijk te maken, met herkenbare eenvoudige ingrediënten en voorzien van een duidelijke uitleg.
Maak het eenvoudig om van te genieten!

OPGELET! Dit boek is definitief uitverkocht.
Mogelijk verschijnt hier eind 2024 een herziene versie van.

Blijf op de hoogte van deze en andere nieuwtjes!
Meld je nu aan voor de wekelijkse nieuwsbrief via een verzendlijst in whatsapp 06 18 18 86 50 of volg via instagram of facebook.

 

Chocolade-pindablokjes

Nieuwe uitgave Maak het met Marieke In dit blog deel ik een recept uit Maak het met Marieke.Het allereerste kookboek wat in november 2021 voor het eerst op de markt kwam. Hiervan liggen bijna 4000 exemplaren op keukentafels in heel Nederland en daarbuiten.Het boek is momenteel definitief uitverkocht.Vraag naar uitverkocht boekNaar dit kookboek blijft echter aanhoudend veel vraag. Zowel bestaande als nieuwe lezers willen ook deze loot aan de stam van Maak het met Marieke maar wat graag weer terug. Voor zichzelf. Of om cadeau te doen aan (schoon)dochters, vriendinnen, buren en collega`s.Daarom is er nu goed nieuws! Nieuw jasjeHet boek komt terug in de verkoop!Naar verwachting verschijnt het medio november 2024 in een totaal nieuw jasje.Dat betekent niet alleen dat we het boek voorzien van een  eigentijdse vormgeving, nieuwe foto`s van alle recepten, maar ook de receptbeschrijving ondergaat een update.De inmiddels door velen omarmde klassiekers komen er absoluut in terug.Er maken echter ook recepten plaats voor nieuwe uitvindingen.En de lessen die ik van jullie heb geleerd neem ik uiteraard mee in de tips en weetjes van dit nieuwe boek.Kortom bij gezondheid komt er een nieuw boek wat voor iedereen waardevol is. Ook wanneer je eerdere uitgaven al hebt. 

Lees meer »