ACTIE!! set Proefschrift -€10,00 + GRATIS verzenden t/m 31-5

Het Proefschrift  

Het kon bijna niet uitblijven. Na de komst van Maak het met Marieke, is er veel vraag naar aanvullende tips. In dit proefschrift heb ik eigen ervaring met afvallen, creatieve tips en praktische inzichten gebundeld. Het boekje biedt adviezen die je helpen balans te vinden in eten en bewegen. Dat versterkt de kracht van het kookboek. Daarom ontvang je nu een gratis attentie bij aankoop van het set. Met de serie van ruim 40 splinternieuwe recepten is het proefschrift compleet.

ACTIE: met code EETGELUK* is de verzending gratis!
Let op: klik na het invoeren van de code op toepassen.
*geldig op alle orders va. €29,50. 

De recepten in het proefschrift
Deze set van 40 recepten in het proefschrift is een mix voor bakken en koken. Met bakrecepten zowel met als zonder geraffineerde suikers. Daarnaast biedt het proefschrift recepten voor de basis. Denk aan selfmade sausjes. Rundvlees braden. Stoofpeertjes koken. En nieuwe maaltijdrecepten. En vergeet niet de allerlekkerste toetjes, ontbijtjes en zelfs huisgemaakte advocaat!
De recepten in het Proefschrift staan niet in het kookboek en omgekeerd.

 

Het proefschrift is nu op voorraad in de webshop en wordt meteen verstuurd. 

ACTIE: met code EETGELUK* is de verzending gratis!
Let op: klik na het invoeren van de code op toepassen.
*geldig op alle orders va. €29,50. 

Het proefschrift is geen dieetprogramma

Het kookboek roept bij veel mensen de vraag op hoe ik deze recepten heb ingezet bij een gezonde leefstijl. En af te vallen. In het proefschrift vertel ik over die ervaringen. Hierin ontdek je hoe puur eten positief voor je werkt. Hoe je dat praktisch vormgeeft. Bedoeld als het denkduwtje. Het proefschrift vertelt geen vastgeroeste overtuigingen of het bevel: doe dit en doe dat. Wel alle voordelen van de route die bij ons een gezonde balans oplevert. Zowel in eten als bewegen. Ontdek nu de vrijheid van lekker gewoon.

Het proefschrift is net als het kookboek voorzien van unieke en originele illustraties. Gemaakt door Truus vd Boogaard. Zij maakte speciaal voor dit project deze schitterende beelden. Nu is het proefschrift extra exclusief! Deze posters zijn exclusief beschikbaar op een presentatie of fair/markt. Verkrijgbaar in een limited edition. Als cadeau voor jezelf en de ander.

Op 23 februari jl. waren we te gast op The Pheasants. Samen met fotograaf Carlyne Put en vormgever Truus van den Boogaard.  Het is met stip de allerleukste locatie voor een Engelse high tea. Want van begin tot eind is het pure verwennerij. In een authentieke Engelse sfeer. Suzanne is een fantastische gastvrouw. Nadat we vertelden over het proefschrift raakte ze enthousiast. En stelde haar hele landgoed voor ons open. Dat heeft de meest prachtige beelden opgeleverd. Met dank aan Carlyne Put. Hiervan heeft Truus het Proefschrift gemaakt. Het resultaat is een plaatje!