ACTIE!! set Proefschrift -€10,00 + GRATIS verzenden t/m 31-5

Set planningskaarten; jouw blijmakers!

Nieuw product!Wat zijn jouw plannen, wensen of doelen deze week?Wacht even…De kans is groot dat je nu denkt aan alles wat moet.Belangrijker is om elke dag iets te doen wat je blij maakt.Dat is toch veel leuker?Deze splinternieuwe set planningskaarten helpt je om dit concreet te doen.

Lees meer »

Zo maak je de amandelbiscuit

Deze amandelcake met aardbeien en bosbessen vind je in Maak het met Marieke op blz. 80. En vervolgens op blz.102 de variant hierop. Die laatste heeft een topping van abrikozenjam en kletskoppen. Beide taarten bak je op basis van een biscuitachtige bodem. Met dit verschil dat er wel boter in zit. Dat maakt deze taartbodem smeuïg. Samen met de room en het rode fruit creëer je hiermee een perfecte feestdagen-taart. Of elk ander moment waarop er iets te vieren is.Mini-workshopOnderstaand filmpje is een mini-workshop. Waarin je meer leert over het maken van deze taart. En over griesmeel en waarom je het gebruikt. Maar ook hoe je de room stevig klopt en stevig houdt. Wat natuurlijk praktisch is, als je deze taart een aantal dagen van te voren wilt maken. Kijk je mee? Klik op:

Lees meer »

Hoe kies jij recepten voor de feestdagen?

Welke keuzes maak je in het grote aanbod van recepten en producten? Hoe bewaak je de balans in eten en bewegen? Deze vragen worden mij momenteel vaak gesteld. Daarom nu dit filmpje. Daarin deel ik tips die je helpen het overzicht te bewaren. Zodat je bewust kiest. En gestructureerd werkt. Dat voorkomt keuze-stress. En zorgt ervoor dat je bewust eetgeluk creëert. Hoe dat zit vertel ik je in deze video.

Lees meer »

Zo maak je apfelstrudel

Nu de winterzon fel schijnt en het buiten ijskoud is. Is het tijd voor een zelfgemaakte apfelstrudel. Je vindt het recept in Maak het met Marieke op blz. 108. Dit eenvoudige recept is zo superlekker! Bovendien is het helemaal suikervrij. Het leuke hieraan is dat je met een bolletje ijs er in een handomdraai een leuk dessert van maakt. Of serveer het bij een vers bakkie koffie na een stevige wandeling. Dat staat absoluut garant voor een genietmoment.Probeer maar!

Lees meer »

Zo maak je ontbijtkoek

Net als de ontbijtkoek is de oude wijvenkoek een favoriet en veelgemaakt recept uit Maak het met Marieke.Logisch als je weet dat gekochte koek je niet voedt en je makkelijk een opgeblazen gevoel oplevert.De vragen over het recept betreffen vaak de ingrediënten. Daarom dit filmpje met de uitleg erover. Tegelijk ontdek je het bakgemak van deze koek. 

Lees meer »