Afvallen met lekkere recepten

Op 26 februari jl. publiceerde het AD onderstaand artikel.Het legt de nadruk op het element van afvallen.Maar geeft ook mooi weer dat gewichtsverlies de bonus en het bereiken van evenwicht het doel is.De ontdekking dat  echte voeding positief werkt. En dat bereik je simpelweg door het zelf te maken. Zonder pakjes en zakjes en zo min mogelijk suikers.Alle recepten hiervoor vind je in het kookboek Maak het met MariekeLees het artikel en klik op de link:

Lees meer »

Interview met Fleurrijk

Nadat we ontdekten dat puur eten niet alleen gezond maar ook veel lekkerder is, is onze lifestyle is veranderd. Het weglaten van pakjes, zakjes en suikers leverde veel gewichtsverlies op. Gelukkig zonder dieet. Nu deel ik deze ontdekking met jou in mijn nieuwe kookboek. Zodat je ook gaat genieten!Hoe dat zit lees je in het interview wat gepubliceerd is in het magazine Fleurrijk.

Lees meer »

Gesprek in het RD Magazine

Van het gesprek wat ik had met de journalist van het RD heeft hij een artikel gemaakt in het RD-magazine. Het geeft je een beeld van de gedachte achter het boek.Verder zit er ook een persoonlijk inkijkje in.Het artikel digitaal lezen? Klik hier.  

Lees meer »

Interview met Hoeksche Waard Exclusief

In de uitgave van de krant Hoeksche Waard Exclusief op 14 december jl. is een artikel geplaatst over het boek.Dit naar aanleiding van een gesprek wat ik had, met een redacteur van de krant. Je leest het artikel in de papieren editie die bezorgd wordt in de Hoekse Waard en Willemstad tussen 14-12 en 18-12.Je kunt het ook online lezen. Je vindt het op blz. 33. van de krant.

Lees meer »

Boekpresentatie in de krant

Tijdens de boekpresentatie op donderdag 11 november jl. is het eerste exemplaar van het boek overhandigd aan de vormgever Truus vd Boogaard. Een verslag van deze avond is geplaatst in de Combinatie, Ridderkerk.Lees het hele artikel en klik op:

Lees meer »