Omklaptaart met sinaasappel en aardbeien
Omklaptaart Deze knapperige haver-amandelbodem heeft een vulling van sinaasappel en aardbeien. Fris en kostelijk zomers! Serveer gerust een royale punt.Want deze taart zit boordevol vezels en gezonde vetten.Is vrij van geraffineerde suikers.En zonder gluten.Ongelooflijk lekker met een klodder hangop en een bakkie koffie.Franse slagDit maak je met de franse slag.En is daarmee een perfect voorbeeld van kleine moeite grote winst.Als je op je vakantieadres een oven hebt, maak je hem daar ook met gemak.Een bakvorm is niet nodig en de ingrediënten neem je gewoon mee van thuis. Neem het afgewogen mee in een gesloten zakje. Plak er een sticker op met de oventemp, baktijden en de hoeveelheid toe te voegen boter en `t feest kan beginnen.De winstWat is hiervan de winst?Nou dit.Deze taart is een perfect alternatief voor de kant-en-klare suikervariant die nogal eens snaaimomenten uitlokt in de loop van de dag. Dat voorkom je met iets als dit. Zo maak je het jezelf makkelijker om op tijd te stoppen met eten (snoepen).Tegelijkertijd creëer je hiermee wel gezelligheid en verbinding. Want die belangrijke functie heeft `iets-bij-de-koffie` nu eenmaal. Erin houden dus! Want dat levert een belangrijke bijdrage aan het maken van herinneringen.Afijn. Tot zover deze uiteenzetting. Doe er je voordeel mee.Nu lekker aan de slag.