Welkom! 

Heb je dat ook?
Je houdt van lekker eten. Tegelijk vind je balans belangrijk.


Gezonder eten lekkerder

Hier vind je  recepten die dit makkelijker maken!
Zowel het kookboek Maak het met Marieke, Huisgemaakt met Marieke als het proefschrift zijn exclusief hier verkrijgbaar.

 

De kookboeken Huisgemaakt met Marieke, het Proefschrift en de nieuwe uitgave Maak het met Marieke hebben onderling geen overlap; elk recept is uniek.

Uiteraard wel allemaal in de gezellige, herkenbare stijl van Maak het met Marieke, dus een complete serie is het leukst!

 


Creëert bewust eetgeluk


       Exclusief hier te bestellen.

  • Orders va. € 39,- worden gratis verstuurd.
  • Jouw order wordt direct verzonden.

 

Blogs

Snelle zomerstoof

Snelle zomerstoofHeb je zin in iets makkelijks en lekkers na een vakantiedag? Probeer dan deze snelle zomerstoof met o.a. bloemkool, wortelen, nectarines en rookvlees.

Lees meer »

Chocolade-pindablokjes

Nieuwe uitgave Maak het met MariekeĀ Vandaag deel ik een recept uit Maak het met Marieke.Dat boek is binnenkort terug in de verkoop!Naar verwachting verschijnt het medio november 2024 in een totaal nieuw jasje.

Lees meer »

Kersenkoek

KersenkoekDeze kersenkoek is ideaal voor bijvoorbeeld vakanties. Je maakt het met verse ingrediënten, neemt het makkelijk mee en vaak blijft het langer vers dan andere gebakjes. De knapperige korst en sappige vulling zorgen voor een heerlijke combinatie in structuur en smaak.

Lees meer »

Vakantietips

Zo geniet je van vakantie zonder schuldgevoel achteraf. Vakanties zijn super om te ontspannen, nieuwe ervaringen op te doen en te genieten. Maar waar het ritme wegvalt dreigt het gevaar dat je terugkomt met het vervelende gevoel dat je je minder energiek voelt, slechter slaapt of zelfs moet afvallen. Herkenbaar? Dat kan gelukkig anders! Daarbij draait het om een slim plan voor je vertrekt, niet om wilskracht of doorzettingsvermogen.

Lees meer »

Kabeljauw

Kabeljauw uit de koekenpanDit is een supermals visje uit de koekenpan. Slechts kort gebakken in een combinatie van olijfolie en roomboter.Als je het goed doet heb je een mals, zoutig visje met de echte smaak van roomboterjus. Oh zo lekker!Zelfs mijn man die geen visliefhebber is, geniet hiervan.En dat gewoon met kabeljauw uit de diepvries in de supermarkt. Hoe je dat doet zonder dat het schoenzolen worden? Dat ontdek je in dit blog.

Lees meer »

Media