Appelbrood met kaneelboter

Appelbrood met kaneelboter

Dit zoete platbrood bak je in een handomdraai. Want het gebruik van bakingsoda in het brooddeeg voorkomt een lang rijsproces.
De vulling van appels en rozijnen matchen fantastisch met de kaneelboter bovenop. En dat laatste verandert tijdens het bakken langzaam in een caramel-achtige toplaag. 
Hierbij heb je alleen nog koffie nodig meer niet!


Wat mij betreft is dit een perfect mee-neemrecept. Denk aan een picknick.
Een strandwandeling.
Een familiereünie. 
Of simpelweg voor onderweg, vanwege je langere reistijd door de afsluiting van de haringvlietbrug..
Dit is altijd goed.
Thermoskannetje mee en genieten maar!
Je zou er bijna een omrijd-route voor bedenken...

Recept verhuisd
Dit recept is verhuisd naar het kookboek Huisgemaakt met Marieke.
Sommige van mijn favoriete recepten, zoals dit, hebben een  plekje gekregen in mijn kookboek.

Waarom?
Zo bied ik een betere ervaring.
In het kookboek vind je:

*Meer inspiratie: Dit recept staat tussen andere heerlijke gerechten die perfect bij elkaar passen.

*Handige tips: Extra aanwijzingen en variaties om het nog gemakkelijker en leuker te maken.

*Alles bij elkaar: Geen losse pagina's of zoektochten meer, maar een hele verzameling recepten binnen handbereik.

Kookboek
Dankzij jouw support en enthousiasme kan ik blijven werken aan nieuwe kook- en bakideeën.
Benieuwd waar dit recept gebleven is?
Neem een ​​kijkje in Huisgemaakt met Marieke, het staat daar met liefde voor je klaar.