Groenten uit de oven
Groenten uit de ovenZo`n ovenschaal boordevol geroosterde groenten is snel gemaakt, brengt kleur en smaak op je bord, en ongemerkt eet je meer groenten. En dat laatste is de grootste winst.Lekker op een bedje van noedels of mie-nestjes met een kippenpootje erbij. Wat ervan overblijft verwerk je in een soep of bladerdeegflap.Serveer deze geroosterde groenten met een warm satésausje of yoghurt-mosterddip.Wat je lekker vindt! Drukke werkdagDeze hoeveelheid groenten in één keer in de oven, zorgt er meestal voor dat er nogal wat overblijft. Et voilà! Daarmee heb je de starter voor later in de week, zodat er dan minder tijd nodig is voor een lekkere maaltijd. En dat werkt erg handig op een drukke dag.Bespaart geld en tijdZelf houd ik erg van deze manier van werken, omdat het veel voordelen in zich heeft.Zo maak je niet alleen alles op, je benut ook efficiënt je (koelkast)voorraad, je bedenkt makkelijker wat je wilt eten (je hebt tenslotte al het begin) en het bespaart geld en tijd bij het koken. Tel uit je winst.Minder energieTussen de regels door vind je deze voordelen ook in de recepten in mijn kookboeken. Zo maak je je nieuwe gewoonten eigen. En een gewoonte vraagt geen energie, want die draait op de automatische piloot. Handig hoor!Moeizame etersZet bij dit recept trucjes in, waarmee je moeizame eters over de streep trekt. Kijk; hoeveel handigheid er ook in je kookplanning zit, uiteindelijk wil je dat ze allemaal lekker mee-eten.Daarom vind je onder deze receptbeschrijving aanvullende tips die daarbij helpen.