aardbeienbavarois

Aardbeienbavarois

Deze aardbeienbavarois heeft een pure, frisse smaak van verse aardbeien zonder al te veel suikers. Op een bodem van luchtige cake. Samen met de topping van hangop en verse aardbeien is dit een ouderwets Hollands gebakje.
Of een toetje? 
Nou ja.. probeer maar uit.
Maar ik verklap nu alvast dat je hier zeker pap van lust...


Suikervrij
En weet je wat leuk is? De geraffineerde suiker ontbreekt in de vulling.
Wil je ook geen suikers in de koekbodem? Vervang deze dan voor het recept van blz. 60 uit Maak het met Marieke

Receptidee
Het idee voor dit recept was een spontane inval.
Dat ging zo.
Nadat ik maandagavond de Ikea verliet, stond pal naast de uitgang een aardbeienkraam.
De jongen erachter was duidelijk toe aan afsluiting van z`n werkdag.
Hij begreep van mijn enthousiasme erg weinig.
Dat deed echter aan mijn opgetogen gevoel niks af.
Want deze onverwachte buit bood in mijn hoofd ineens een wereld aan creativiteit.
Het oversteeg de net gekochte weckpotten.
Ik wist het zeker.
De berg kersverse zomerkoninkjes voor een prikkie zouden het nieuwe blogrecept domineren.
Bij deze..
Geniet van deze aardbeienbavarois.

Recept verhuisd
Dit recept is verhuisd naar het kookboek Huisgemaakt met Marieke.
Sommige van mijn favoriete recepten, zoals dit, hebben een  plekje gekregen in mijn kookboek.

Waarom?
Zo bied ik een betere ervaring.
In het kookboek vind je:

*Meer inspiratie: Dit recept staat tussen andere heerlijke gerechten die perfect bij elkaar passen.

*Handige tips: Extra aanwijzingen en variaties om het nog gemakkelijker en leuker te maken.

*Alles bij elkaar: Geen losse pagina's of zoektochten meer, maar een hele verzameling recepten binnen handbereik.

Kookboek
Dankzij jouw support en enthousiasme kan ik blijven werken aan nieuwe kook- en bakideeën.
Benieuwd waar dit recept gebleven is?
Neem een ​​kijkje in Huisgemaakt met Marieke, het staat daar met liefde voor je klaar.